Geen concert Zanglust Drempt

Geen concert Zanglust Drempt

DREMPT - Net als iedereen ondervindt ook Zanglust Drempt de gevolgen van de coronacrisis. In navolging van de adviezen van het RIVM zijn per 12 maart alle activiteiten gestaakt. Er is geen concert, geen bloemenactie en er zijn waarschijnlijk ook geen toneelavonden. Alleen de donateurskaarten zijn, of worden nog, rondgebracht.

Niet alleen de reguliere repetities maar ook de zaterdagen ter voorbereiding op het concert van 25 april zijn gestopt. Aanvankelijk leek het dat er met een aangepast programma en wat extra repetities toch nog een concert gegeven kon worden, maar inmiddels zijn de regels aangescherpt tot 28 april en is dat niet toegestaan. Uiteraard betreuren de leden dat ten zeerste maar het is niet anders en momenteel staat gezondheid voorop.
Dat betekent dat ook de bloemenactie van 9 mei geen doorgang zal vinden.

De toneelrepetities liggen stil en het is nog maar de vraag wanneer de repetities hervat kunnen worden en of er dan nog voldoende tijd is voor de uitvoering in november. Uiteraard doet Zanglust Drempt haar uiterste best om met iets goeds op de planken te komen, maar het is een onzekere tijd waar men samen doorheen moet zien te komen.

De leden van Zanglust zijn inmiddels begonnen met de verspreiding van de donateurskaarten. Sommige donateurs hebben deze al voor de coronacrisis gekregen. Momenteel ligt alles stil en de leden hopen zo snel mogelijk met de kaarten langs te kunnen komen. De kans bestaat dat donateurs er dit jaar weinig voor terugkrijgen; de uitvoeringen zijn erg onzeker. Zij krijgen in ieder geval de sympathie van de leden en zij hopen dan ook dat zij hen willen blijven steunen. Hopelijk begroet iedereen elkaar volgend jaar in goede gezondheid bij de activiteiten ter gelegenheid van het 95 jarig bestaan van Gemengde Zangvereniging Zanglust.

Ondertussen wensen zij iedereen steun, sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd. Samen sterk!


www.zanglustdrempt.nl