Stichting Fiets de Boer Op Zelhem-Halle heeft twee nieuwe fietsroutes uitgezet. Foto: PR
Stichting Fiets de Boer Op Zelhem-Halle heeft twee nieuwe fietsroutes uitgezet. Foto: PR

Fiets de Boer op rond Zelhem en Halle

ZELHEM/HALLE – Twee fietstochten van Stichting Fiets de Boer Op Zelhem-Halle staan weer op de agenda: zaterdag 25 juli in Zelhem en omgeving en woensdag 5 augustus in Halle en omgeving. Beiden starten tussen 10.00 en 12.00 uur.

Op deze twee dagen zetten dan ongeveer vijf agrarische en aanverwante bedrijven hun deuren open, zodat de deelnemers een kijkje kunnen nemen achter de schermen.
De belangstelling en deelname hiervoor is erg groot, zowel van de lokale bevolking als van de vakantiegangers. Het zijn hele gezellige dagen met veel sociale contacten. En meestal zijn de weergoden de organisatie wel goed gezind.
De commissie heeft dit jaar weer diverse bedrijven bereid gevonden om hun deuren open te stellen. Zaterdag 25 juli start de fietstocht bij Thuus Bi-j Theun, Dr. Grashuisstraat 3, 7021 CL Zelhem.
Op woensdag 5 augustus in Halle en omgeving is de start hier bij Eetcafe De Woage, Dorpsstraat 21, 7025 AB Halle. Noteer deze data in de agenda en kom gezellig meefietsen.

Bedrijven kunnen zich melden om deze een keertje open te stellen. Neem contact op met een van de commissieleden van Stichting Fiets de Boer Op Zelhem-Halle, mail bertusenrikie@gmail.com of bel 0314-621694.