Wandelgroep bij Argo. Foto: PR
Wandelgroep bij Argo. Foto: PR

Start met wandelen

DOETINCHEM - Ook dit voorjaar geeft ARGO Atletiek in Doetinchem de cursus Start2Walk. De start is op donderdag 9 april. Dit is een zes weken durende cursus waarbij deelnemers met een minder goede conditie worden opgeleid naar een voor hen geschikt wandeltempo. Deelnemers hebben daarna de mogelijkheid over te stappen naar een van de bestaande wandel- of beweeggroepen bij Argo.

Wandelen is hartstikke goed voor lijf en leden. Je wordt er vitaler van en minder kwetsbaar voor ziektes. Het is een hele laagdrempelige manier om gezond en fit te blijven. Daarom ook dit voorjaar weer een Start2Walk cursus bij ARGO Atletiek.

De training wordt geleidelijk opgebouwd, afhankelijk van de fitheid van iedere deelnemer. Start2Walk wordt gegeven in groepsverband onder begeleiding van een erkende looptrainer. De data zijn: de donderdagen 9, 16, 23, 30 april, 7 en 14 mei op de Atletiekbaan van Argo op Sportpark de Bezelhorst van 10.45 uur tot 12.00 uur. De kosten bedragen 10 euro.

Voor opgeven en informatie: mariette.tenbokkel@argoatletiek.nl of paul.willekens@argoatletiek.nl. Ook voor een introductieles, ter kennismaking vooraf, kunt men hen benaderen.