Nieuwe locatie Kinder- & tienerkledingkledingbeurs Drempt

DREMPT - Kinderkleding verkopen, maar ook speelgoed en spelletjes, zonder zelf op de beurs te staan. En dan ook nog een goed doel steunen en geld verdienen, wie wil dat niet! Of mooie hippe kleding voor een kleine prijs aanschaffen. Dat kan in Drempt op een nieuwe locatie in de St Joriskerk, Kerkstraat 1 in Voor-Drempt op vrijdag 20 maart van 16.00 uur tot 19.00 uur.

De kledingbeurs bestaat alweer 24 jaar. Voor de organisatie was het tijd om een nieuwe koers te gaan varen. Een nieuw goed doel en een nieuwe locatie. De opbrengst van de kleding is driekwart voor de verkoper zelf en een 25% gaat naar de CliniClowns. Zij zullen tijdens de beurs aanwezig zijn. Betalende klanten betalen 1 euro extra voor het goede doel. De kleding die men sponsort gaat naar de Kledingbank Montferland. Onder andere inwoners uit de gemeente Bronckhorst en Doesburg maken gebruik van deze kledingbank.

Pinnen is niet mogelijk. Voor vragen, en/of aanmelding en de spelregels om mooie kleding en speelgoed/spelletjes in te brengen, mail of raadpleeg de website.


kinderkledingbeursdrempt@gmail.com

www.kinder-tiener.kledingbeurs-drempt.nl