Cijfers, wetenswaardigheden van 2019 en Drialect

KEIJENBORG - In een volle zaal in dorpshuis de Horst werd op woensdag 29 januari de algemene ledenvergadering van KBO Keijenborg gehouden. Na het openingswoord door voorzitter Fons Stapelbroek besteedde hij aandacht aan de leden die hen ontvallen zijn, er werd een kaars aangestoken, de namen met leeftijden van de overledenen werden genoemd en er werd een toepasselijk gedicht voorgedragen.

De secretaris memoreerde de vele activiteiten van 2019, vervolgens lichtte de penningmeester alles toe wat te maken heeft met financiƫn. Dit jaar waren er verder geen bestuurswisselingen, wel is er nog altijd een vacature binnen het bestuur. Wie daar meer over wil weten, neemt contact op met een van de bestuursleden.

Toen iedereen voorzien was van een drankje begon 'Drialect' met hun optreden, ze zijn met drie personen en zingen in het dialect, logische naam dus voor dit muzikale trio. Er worden hoofdzakelijk zelfgemaakte nummers ten gehore gebracht, onder andere over 'alleenzaamheid' (leuke woordspeling), een lied over een ruiter en een ander over een jager uit de Buffelshoek. Echte Keijenborgers wisten meteen wie hiermee bedoeld werden. De kop van 2020 is er weer vanaf, hopelijk volgen er nog meer gezellige activiteiten dit jaar; iedereen is hierbij van harte welkom.