Repair café Hoog-Keppel voor de 25ste keer

HOOG-KEPPEL - Elke eerste donderdag van de maand is er een repair café in de huiskamer van de Stichting Welzijn Drempt, Hummelo en Keppel aan de Burg. van Panhuysbrink 1e in Hoog-Keppel. Het eerste repair café is gehouden op 1 februari 2018. Dat betekent dat donderdag 6 februari 2020 de 25ste editie is. Geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur.

De inwoners van Drempt, Hummelo, Keppel en Eldrik weten het café prima te vinden. Het aantal bezoekers ligt inmiddels ver boven de 100. Met name elektrische apparaten worden vaak aangeboden bij de vakmensen van het repair café. Ook komen er regelmatig mensen langs voor een reparatie aan jas, broek of een ander textielstuk. De vaardige dames achter de naaimachine weten hier wel raad mee.

Het aantal reparaties op het gebied van hout blijft wat achter. Ook op dit gebied zijn er echter deskundige mensen aanwezig, die graag verder helpen. Daarnaast kan men bij het repair café terecht voor vragen over de tablet, smartphone of laptop. Kom dus gerust langs. De vrijwilligers staan klaar.

Het repair café is niet alleen een plek waar allerlei apparaten en andere zaken kunnen worden gerepareerd: het is in de afgelopen twee jaar ook uitgegroeid tot een plek waar mensen elkaar eens per maand ontmoeten, een kopje koffie drinken en lekker bijkletsen.

Donderdag 6 februari kunnen belangstellenden weer langskomen met alle defecte spullen waar een stekker aan zit, textiel en andere dingen waarvan het zonde is om ze weg te gooien omdat ze best nog te repareren zijn.