Bingo bij D'n Draejer

VELSWIJK - Carnavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houdt ook dit winterseizoen in dorpshuis D'n Draejer aan de Velswijkweg 50 bingoavonden voor jong en oud. Aanvang: 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. De bingoavonden zijn op vrijdag 24 januari, 28 februari, 27 maart en 24 april.

Voor 10 euro is een set kaarten te koop waarmee acht ronden gespeeld kan worden, of koop een duokaart voor 15 euro voor dubbele kans op prijs. Deelnemers krijgen acht verschillende kleuren bingokaarten (elke ronde heeft een andere kleur) waarmee de hele avond gespeeld kan worden. De prijzen zijn 10 euro, 15 euro en 25 euro per ronde. Ook zijn er duo kaarten voor 15 euro (2 kaarten per ronde) voor dubbele kans op prijs. Verder is er de mogelijkheid om in de pauzes voor 5 euro mee te spelen met twee extra rondes, waarbij de winnaar maar liefst 50 euro wint.
Kom een keer een kijkje nemen om te zien of het geluk ook voor u is weggelegd! De avond is vrij toegankelijk voor iedereen. Tot vrijdag 24 januari.