Pauline Schenck. Foto: PR
Pauline Schenck. Foto: PR

Klavecimbelconcert en voordracht door Pauline Schenck

HOOG-KEPPEL - In de Dorpskerk Hoog-Keppel wordt zondag 26 januari een klavecimbel concert en voordracht gegeven door Pauline Schenck. Aanvang 15.00 uur.

Klavecimbel. Een instrument voor muziek van Bach of Mozart? Wel van gehoord, maar geen idee hoe zo'n instrument klinkt, hoe het werkt en wat voor muziek erop gespeeld kan worden. In een enthousiaste voordracht met veel live uitgevoerde muziekvoorbeelden, laat Pauline haar luisteraars kennismaken met de wereld van het klavecimbel. In dit concert biedt zij voor elk wat wils: het klavecimbel voor nieuwsgierigen, kinderen, cultuurliefhebbers, voor iedereen. Pauline's enthousiasme zorgt voor een aanstekelijke, feestelijke middag.

Pauline studeerde als hoofdvak klavecimbel in Amsterdam aan het Sweelinck Conservatorium. Zij is nu actief als klaveciniste en organiste bij diverse ensembles en als continuospeelster bij koren en orkesten. Daarnaast geeft Pauline les aan huis (Arnhem, Huissen), op haar eigen klavecimbel. Lesgeven ziet ze zelf steeds weer als een mogelijkheid tot verrijking van haar muzikale vaardigheden.

Entree 10 euro, inclusief drankje na afloop.


www.dorpskerkhoogkeppel.nl