RAS-Café Nieuwjaarsborrel met Nieuwsquiz

RAS-Café Nieuwjaarsborrel met Nieuwsquiz

REGIO/DOETINCHEM - Het RAS-Café, elke tweede donderdag van de maand in het sfeervolle kunstcafé van de Gruitpoort aan de Hofstraat 2 in Doetinchem is dé ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Op 9 januari, de eerste RAS-Café-avond van 2020, wordt met elkaar geproost op het nieuwe jaar. De avond begint met een inloop vanaf 19.30 uur, start pubquiz rond 20.00 uur, einde 23.00 uur.

Het drankje (met of zonder alcohol) wordt aangeboden door RondomAutisme. Na de pubquiz, met deze keer vragen over het jaar 2019, wordt het drankje aangereikt en wordt met elkaar getoost op een fijn en plezierig RAS-Café-jaar. Daarna gezellig bij elkaar zitten om te praten, te relaxen of een spelletje te spelen.
Het RAS-Café (RondomAutismeSpectrum-Café) is een initiatief van RondomAutisme en staat voor een gezellig samenzijn met als doel nieuwe mensen ontmoeten door middel van gesprekken en activiteiten, informatie uitwisselen, problemen bespreken, gezellig een praatje maken of een spelletje doen. Het is bedoeld voor mensen met autisme, normaal tot hoogbegaafd, vanaf 16 jaar. Iedereen mag gerust iemand meenemen.
De entree is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Aan begeleiders wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 euro.


www.rondomautisme.nl