Klanten laten Coop hun club sponsoren

Klanten laten Coop hun club
sponsoren

VORDEN - De klanten van de Coop Van der Voort hebben de kas van hun favoriete vereniging de afgelopen maanden een leuk extraatje bezorgd. Dankzij de Vordense supermarkt die daarvoor een zegelactie op touw heeft gezet. In de eerste drie maanden van de actie brachten de klanten een bedrag van 1036 euro bijeen, dat door de Coop met nog eens 500 euro werd verhoogd.

Bij iedere tien euro aan boodschappen (*excl. tabak statiegeld en serviceartikelen) krijgt de klant een Coop Vorden Sponsorzegel om op een kaart te plakken. Volle kaarten (met vijftien zegels) kunnen in de winkel worden gestopt in het brievenbuskluisje van de gewenste vereniging. Voor elke volle kaart doneert Coop Vorden 1 euro aan de gekozen vereniging.

Eens per drie maanden telt Coop de ingeleverde kaarten en verblijdt de verenigingen die het bedrag van 50 euro passeren met het bij elkaar gespaarde extraatje. Over de maanden mei, juni en juli werd er voor 1036 euro gesponsord. Van de 22 deelnemende verenigingen haalden er al tien het minimum-bedrag voor uitbetaling.

Voor elke volle

kaart doneert

Coop Vorden

1 euro aan

de gekozen

vereniging


De 500 euro die Coop toevoegde aan het sponsorspaarbedrag werd door de supermarkt verdeeld over de volgende verenigingen/stichtingen of clubs. Sportaccommodatie Wichmond, Dash volleybal, zwembad In de Dennen en de IJsvereniging Vorden kregen elk 100 euro extra en de Kindermiddag Vorden en Scouting Vorden ieder 50 euro. Coop keerde over de eerste drie maanden van de actie in totaal 1258 euro uit.

De Vordense supermarkt gaat vooralsnog door met de actie in de hoop dat nog veel Vordenaren hun favoriete verenging willen steunen.