Bibliotheek West-Achterhoek organiseert sinds 2016 Walk&Talk

Walk&Talk Online: 'Werken met LinkedIn'

REGIO - Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Door de coronacrisis kunnen deze bijeenkomsten niet meer in de bibliotheek plaatsvinden maar online. In de augustus wordt nog een keer Walk&Talk Online georganiseerd in samenwerking met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids. Het thema van de vierde Walk&Talk Online is 'Werken met LinkedIn'.

Hoe gebruikt een recruiter of werkgever LinkedIn? Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt voor vacatures die bij jou passen? Wat zijn afknappers om te vermijden? Het antwoord op deze vragen én heel veel tips en tricks om zelf vacatures te ontdekken op LinkedIn krijg je tijdens deze Walk&Talk Online. Debbie deelt haar ervaringen als recruiter en vanuit de gesprekken met werkgevers uit haar netwerk. Natuurlijk kan iedereen bij deze sessie vragen stellen en ervaringen delen.

Walk&Talk Online vindt plaats op donderdag 27 augustus van 10.00 tot uiterlijk 11.30 uur. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekwestachterhoek.nl. Deelnemers ontvangen dan woensdag 26 augustus de inloggegevens en een uitleg voor deelname.