Jeroen Veenhuis van Fastfloor in Doetinchem. Foto: Roel Kleinpenning
Jeroen Veenhuis van Fastfloor in Doetinchem. Foto: Roel Kleinpenning

Nieuwe jas zit Fastfloor als
gegoten

DOETINCHEM - Een nieuwe huisstijl, inclusief nieuw logo, een nieuwe website www.fastfloor.nl en ook nog een vernieuwde showroom. Fastfloor Projecten BV in Doetinchem kent een metamorfose, en vanaf nu kan iedereen daar kennis mee maken, stelt eigenaar Jeroen Veenhuis trots.

“Het was tijd voor verandering, we hebben ons pand aangepakt en onze huisstijl”, legt Veenhuis uit. “De website is deze week online gegaan en in de maand mei hebben we de hele maand open deur-dagen op afspraak, zodat iedereen die dat wil bij ons terechtkan, natuurlijk met inachtneming van de RIVM-regels.”

De buitenkant mag dan veranderd zijn, Fastfloor is nog steeds een projectstoffeerder met raam- en vloerbekleding als belangrijkste uitgangspunt. Veenhuis: “Dat klopt, maar ook qua schilderwerk of interieurbouw zijn wij gegroeid. Zowel zakelijke als particuliere klanten hebben de behoefte om hun wensen tegenwoordig aan één opdrachtgever uit te besteden.”

Dat kan bij Fastfloor dus perfect. “Wij zeggen wel eens, geef ons de sleutel van je nieuwe huis en over een week is alles klaar. Het is ideaal voor de klant dat wij de projecten fullservice op kunnen leveren, we ontzorgen de klant zeg maar.”

Met de uiterlijke metamorfose van het bedrijf aan de Edisonstraat 107 vervolgt Fastfloor ook de ingeslagen weg. “Ik zeg wel eens dat we van trendvolger steeds meer een trendsetter zijn geworden”, duidt Veenhuis met gepaste trots.

“Die weg willen we verder uitbouwen. Onze totaal veranderde showroom helpt ons daarbij. Minimaal een keer per jaar wil ik de showroom helemaal veranderen, ik werk dan jaarlijks ook in een andere omgeving. Klanten die bij ons binnenkomen moeten dan een beleving ervaren, dat wow-gevoel moet er meteen zijn.”


www.fastfloor.nl