Aanmeldingstermijn Meimarkt De Werf geopend

VORDEN - Kringloopwinkel De Werf houdt dit jaar op zaterdag 16 mei haar meimarkt. De meimarkt heeft verleden jaar zeer veel bezoekers getrokken en ook dit jaar wordt een grote toeloop verwacht.

Elk jaar tracht de organisatie iets nieuws te bedenken om de meimarkt zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo worden de marktbezoekers dit jaar verrast en vermaakt door straattheater en krijgen zij (vanwege het succes van vorige jaargangen) wederom een gratis verse stroopwafel aangeboden van Superstroopwafel.nl. Daarnaast wordt er gezorgd voor een muzikale omlijsting.

Ook worden tijdens de meimarkt weer de sponsorcheques. De basis van de meimarkt wordt verder gevormd door de vele kramen die op het plein aan de Enkweg worden bemenst door particulieren, organisaties en verenigingen die de kans krijgen zich te presenteren, informatie te geven of producten te verkopen. Men kan op het terrein gratis een kraam ter beschikking gesteld krijgen, waarin men zelf mag bepalen op welke manier men bekendheid wil geven aan de vereniging/organisatie/product/doelstelling. Denk aan informatie geven, producten verkopen of prijsvragen organiseren.

Belangstellenden kunnen zich tot 18 april opgeven via het e-mailadres. Voor meer informatie, zie de website.


meimarkt@veilingcommissie.nl

veilingcommissie.nl