Met de nieuwe naam van Château Fashion en Living voor de Vordense winkel van De Kadokamer verwijst Rowdy Groothedde naar het Vordense kastelendorp. Foto: Jan Hendriksen.
Met de nieuwe naam van Château Fashion en Living voor de Vordense winkel van De Kadokamer verwijst Rowdy Groothedde naar het Vordense kastelendorp. Foto: Jan Hendriksen. Foto:

Kadokamer in Vorden wordt
Château Fashion en Living

VORDEN - Château Fashion en Living is de nieuwe naam van De Kadokamer, de winkel aan de Zutphenseweg 2 in Vorden. De winkel voor mode en luxe cadeau- en interieurartikelen is overgenomen door Rowdy Groothedde (31) uit het Twentse Mariaparochie.

Door Jan Hendriksen

De Vordense winkel werd ruim tien jaar geëxploiteerd door Rowdy's moeder Tosca Groothedde, die naast de Vordense vestiging ook Kadokamers in Warnsveld, Lochem, Enschede en Enter exploiteert. Een van deze vestigingen, die in Enschede, werd recentelijk al overgenomen door een andere dochter: Rowdy's zus Romy Groothedde. De vestigingen in Lochem, Warnsveld en Enter blijven in handen van moeder Tosca.
Met de nieuwe naam voor de Vordense winkel verwijst Rowdy Groothedde naar het Vordense kastelendorp. "Château betekent immers in het Frans kasteel", legt de nieuwe eigenaar van de winkel uit. Château Fashion en Living, dat naast luxe cadeau- en interieurartikelen ook kleding en modeaccessoires verkoopt, heeft een kleine gedaanteverwisseling ondergaan.

Openingstijden
Château Fashion en Living is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In de periode van april tot en met oktober sluit de winkel op vrijdag een uur later: om 18.00 uur.