Wolf Martini en Joost Zoeteman. Foto: PR
Wolf Martini en Joost Zoeteman. Foto: PR

De wereld van de gitaar

LINDE - De twee bekende gitaristen Wolf Martini & Joost Zoeteman nemen het publiek vrijdag 10 januari mee in de veelzijdige wereld van de gitaar. Verschillende soorten gitaren en stijlen komen aan bod zoals; van Django Reinhardt tot de Beegees, en van Kenny Burrell tot Stevie Wonder. Naast het spelen vertellen Wolf en Joost over de achtergrond van de gitaar en de gespeelde stukken. Iedereen is deze avond om 20.00 uur van harte welkom bij Theater onder de Molen, Lindeseweg 29 in Vorden.

Met Denise Jannah speelde Wolf op het North Sea Jazzfestival, Azerbijdjan Jazzfestival en Joy of Jazz Festival, in Zuid-Afrika. Ook toerde hij met haar in Indonesiƫ en Zuid-Afrika. Met het duo Hartog en Martini was hij voorprogramma voor Tuck and Patti en speelde hij op radio en TV. Wolf Martini is afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium/ Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. Zijn diversiteit ontwikkelde hij onder meer door optredens met Rita Reys, maar ook door theatertournees met soul-revue Big, Black & Beautiful en pop-soul-zangeres Ruth Jacott. Hij is onder andere te horen op cd's van Mathilde Santing, Deborah J.Carter en Dana Winner met het Metropole Orkest. Zijn optredens in de popmuziek reiken van Candy Dulfer tot George Baker en Edsilia Rombley.
Joost is bekend van onder meer verschillende tournees met de bekende Tchavolo Schmitt en de familie Rosenberg.Ook opende hij in het verleden het North Sea Jazz Festival en deelde het podium onder andere met de internationaal gelouterde musici Nilson Matta, Nancy Marano, en natuurlijk Tchavolo Scmitt.

De entree bedraagt 10 euro. Het theater heeft een beperkte capaciteit, vooraf reserveren wordt dan ook aanbevolen. Dit kan via mail of telefoon.


kaarten@theateronderdemolen.nl

0575-556314 (bij voorkeur tussen 18:00 en 19:00 uur)