Een cheque van 500 euro voor de meest ludieke actie van het Albafest. Foto: PR
Een cheque van 500 euro voor de meest ludieke actie van het Albafest. Foto: PR

Ludieke actie van de dag: 500 euro extra

Vervolg van de voorpagina

VARSSEVELD/HALLE - geweldige tiende editie Albafest op 7 december in Café de Olde Mölle in Varsseveld werd dinsdag 17 december het eindbedrag naar het Arkel Christmas Station van Stichting DierenLot gebracht.

De meest ludieke actie van de dag maakte ook nog eens kans op 500 euro extra, dus hebben ze Hans van Captain Albatross ingepakt en cadeau gegeven. Dat wil toch iedereen?

Geweldige

bijdrage aan

Stichting

Opvang

Noach

Na het uitreiken van de cheque heeft de band tevens nog een paar liedjes gespeeld. Dit werd gewaardeerd, waardoor ze óók nog eens de originaliteitsprijs kregen.
Oftewel, het eindbedrag van Albafest is, na verdubbeling en deze prijs, het absolute recordbedrag van 2.700 euro. Waanzinnig! Hier is de organisatie dan ook apetrots op. Echt ongelooflijk, ze hebben het oude record met bijna 2.000 euro verpletterd!
Hierbij willen ze toch nog wat mensen bedanken: Gepetto - Classic Rock, The Cool Trick, Pulse-rock, Smokin9, Snackbar Piet, The Bree, Osu surfrock, The Black Soul Shakers, Lou Patty en Speedmönster voor jullie te gekke shows, Café de Olde Mölle voor de geweldige samenwerking, Coop Varsseveld, Wisselink Varsseveld en ELB-Tech voor de sponsoring, Harmen Scholten voor het zijn van Mr. Albatross, Stichting DierenLot voor de te gekke mogelijkheid het eindbedrag te verdubbelen en uiteraard álle bezoekers die er een te gek feestje van hebben gemaakt en een geweldige bijdrage aan Stichting Opvang Noach hebben gedaan.

Toon, Petra en Shakib van Stichting Opvang Noach in Halle kunnen met 2.700 euro echt te gekke dingen doen. Ook namens hen ongelooflijk bedankt.

De tiende editie Albafest leverde 1100 euro op, maar werd verdubbeld en aangevuld. Foto: PR