Concert 2018 in de Heeren van Wolfersveen. Foto: E. Jolink
Concert 2018 in de Heeren van Wolfersveen. Foto: E. Jolink

Crescendo pakt uit met nieuwjaarsconcert 2.0.

HENGELO/WOLVERSVEEN - Op zondag 5 januari 2020 organiseert Muziekvereniging Crescendo een concert met voorafgaand een wandeling in en rond De Heeren van Wolfersveen. De wandeling start tussen 13.30 en 14.00 uur, het concert om 15.30 uur. Bij terugkomst van de wandeling staan de supporters van Crescendo klaar met warme wafels en wordt er glühwein geschonken vanuit het restaurant.

De orkestleden vroegen Michiel Brouwer van De Heeren van Wolfersveen: hoe is het concert van Crescendo vorig jaar bevallen? "Tijdens de repetitie was ik de enige toehoorder, voelde me vereerd met zulke mooie muziek. Ik vind de sfeer in het orkest goed en het repertoire is mooi. Zo'n concert past wel in de plannen die ik met het restaurant heb en het contact met Crescendo levert leuke ideeën op."

De wandeling is georganiseerd door de buurtvereniging Wolfersveen, het is een wandeling 'door het hart van Wolfersveen'. De wandeling duurt ongeveer een uur en is voorzien van een routebeschrijving.
Michiel is mede-organisator van dit evenement. Na het concert is er gelegenheid om na te praten bij een drankje. De deelnemers kunnen ook blijven eten na het concert. Reserveer voor het 'Crescendo'-menu of gewoon à la carte: 0314-643499 of info@wolfersveen.com.
Crescendo speelt die middag een gevarieerd programma met afwisselend korte en langere stukken in verschillende stijlen. De consumpties zijn voor eigen rekening. De toegang voor het concert is gratis.