Protestantse gemeente Drempt en Oldenkeppel

DREMPT/HOOG KEPPEL - Dit jaar is er geen kerstmusical op Kerstavond voor de kinderen. 22 december is er een gezellige kerstmaaltijd georganiseerd voor jong en oud.

Kerstnachtdienst dinsdag 24 december 22.00 uur in de kerk van Hoog-Keppel. Het thema is: zend ons een engel in de nacht…

In het kerstevangelie spelen engelen een grote rol. De herders luisteren vol verwondering naar engelenstemmen in de nacht. Ze zingen ere zij God en vrede op aarde. Zo laten ze hun licht werpen op het kind dat in Bethlehem is geboren.
Muziek en zang horen in de kerstnacht. Wie buiten naar de kerk loopt hoort de klanken van de midwinterhoorn. Stef Niessink zal hem bespelen.
Lucian Venderink heeft voor deze kerstnacht een paar mooie kerstliederen ingestudeerd met het kerstkoor van onze eigen gemeente. Voorganger is Ds. Karin Spelt.
Kerstmorgen 25 december 10.00 uur in de kerk van Hoog-Keppel. Het thema: Open je hart voor wat klein en krachtig is. Muzikale medewerking in de dienst wordt verleend door Marise den Bakker uit Baak. Voorganger is Ds. Engelage.