Kort

Olieboellen van 'de Heide'

HALLE-HEIDE - Op zondag 29 en maandag 30 december worden in het Heidehuus aan de Halle-Heideweg 22, oliebollen gebakken en verkocht door toneelvereniging 'de Heide'. De verkoop is van 10.00 tot 16.00 uur. De oliebollen kosten 3 euro voor 5 stuks en 8,50 euro voor 15 stuks. Vooraf bestellen kan via melkveehouderij.reinders@gmail.com of telefonisch via 0314-346333 of 06-83352190.


Vrouwen van Nu Halle vieren kerst

HALLE - Het bestuur van Vrouwen van Nu afdeling Halle nodigt de ouderen van Halle en omstreken uit om samen kerst te vieren in zalencentrum Nijhof. Zij heet iedereen van harte welkom op woensdag 18 december. Om 19.15 uur is de zaal open, het kerstfeest begint om 19.45 uur. Met medewerking van fluitiste Mirjam van der Burg.


Kerstviering Veldhoek

VELDHOEK – Stichting Veldhoek Jong & Actief verzorgt ook dit jaar weer een kerstviering voor ouderen in en om de Veldhoek. De viering zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 21 december in het Verenigingsgebouw van 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur met als thema 'Voel je thuis'. De middag zal gezellig worden afgesloten met een drankje en een hapje. Men is van harte welkom in het Verenigingsgebouw achter de voormalige Veldhoekse basisschool.


Pubquiz in Dorpshuis Drempt

DREMPT - Donderdag 12 december wordt er in het Dorpshuis in Drempt weer een Pubquiz gehouden voor senioren. Iedereen die van kwissen houdt en van gezellig samen een spelletje spelen is welkom. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. De kosten zijn 1 euro per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Voor inlichtingen, bel 0313-472550.


Stamppot en glühwein in de kerk

HOOG-KEPPEL – De organisatie achter het zomerevent Proef Keppel lanceert Proef Keppel Wintereditie. Zondag 22 december staan de lange tafels niet buiten op het dorpsplein, maar binnen in de kerk van Hoog-Keppel. Dus aanschuiven maar en genieten van een aangeklede stamppot in kerstsfeer. De inloop is vanaf 17.00 uur en rond 18.00 uur kunnen de gasten aan tafel.

"Het concept is iets anders dan de mensen gewend zijn van ons", zegt voorzitter Roeland van der Velden van KeppelCultuur. "Er zijn geen foodtrucks en kramen waar je van alles kan proeven. Er staat een heerlijke stamppot klaar, bereid door slagerij Worstepinne, en er is glühwein, wijn, bier en fris."

Nog een belangrijk verschil met de zomeredities: je moet je vooraf aanmelden, er is namelijk een beperkt aantal plaatsen in de kerk. Informatie over de kosten en aanmelden kan tot maandag 16 december, uitsluitend per mail naar: proefkeppelwinter@gmail.com.


Winterbingo

VELSWIJK - Carnavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houdt ook dit winterseizoen in dorpshuis D'n Draejer aan de Velswijkweg 50 bingoavonden voor jong en oud. Aanvang: 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. De bingoavonden zijn op vrijdag 13 december, 24 januari, 28 februari, 27 maart en 24 april.