Volleybalsters Sparta MC1 met hun tenuesponsor. Foto: Marion Korten
Volleybalsters Sparta MC1 met hun tenuesponsor. Foto: Marion Korten

Sparta MC1 op stoom in nieuw tenue

ZELHEM - Met trots heeft Sparta Zelhem MC1 hun nieuwe shirts gepresenteerd. Daarmee zijn zij het eerste jeugdteam dat met de nieuwe shirts de wedstrijden speelt. Sponsoren Alma Reitsma en Erik Gussinklo van De Samengroei Consultancy uit Zelhem dragen het volleybal in Zelhem een warm hart toe. De volleybalvereniging is zeer verheugd dat de nieuwe shirtsponsor zich voor een langere periode aan Sparta heeft verbonden.

De Samengroei Consultancy is een interim en adviesorganisatie die vooral werkzaam is bij gemeentes en onderwijsorganisaties. Omdat de Samengroei gelooft in ontwikkeling van kinderen en mensen voelen zij zich verbonden met dit jeugdteam. Met De Samengroei hebben we een sponsor binnen gehaald die daarom goed bij onze club past.

Het merendeel van het team is dit seizoen ingestroomd in de C's, nadat ze vorig jaar zeer succesvol zijn geweest in niveau 6. Na een giechelende start, want het zijn en blijven meiden, is het team tot op heden op een paar sets na ongeslagen. Met de nieuwe shirts en heel veel plezier en inzet hopen ze op een mooi eerste seizoenshelft. En wie weet slepen ze wel het kampioenschap binnen.