'Beat it!' door muziekvereniging Euterpe

'Beat it!' door muziekvereniging Euterpe

HALLE - Zaterdagavond 23 november organiseert Muziekvereniging Euterpe haar najaarsconcert in Zaal Nijhof in Halle. Ieder jaar opnieuw probeert de vereniging een origineel thema bedenken voor deze avond en dit jaar is dat: 'Beat it!'. Een avond met slagwerk in de hoofdrol van de slagwerkgroep en de fanfare van Euterpe, met medewerking van percussiegroep Full Power uit Eibergen. Aanvang 20.00 uur.

De slagwerkgroep van Euterpe staat onder leiding van André Floors. Er wordt gewerkt aan een gevarieerd programma waarbij gebruik zal worden gemaakt van heel veel verschillende instrumenten.

Percussiegroep Full Power uit Eibergen is een groep enthousiaste slagwerkers die eveneens onder leiding staat van André Floors. Zij laat eveneens van zich horen op deze avond. De percussiegroep geeft regelmatig optredens door de hele regio. Full Power doet haar naam eer aan door snelle, energieke en vernieuwende optredens. De slagwerkgroepen Full Power en Euterpe zullen samen 'Heart of Brazil' ten gehore brengen.

Natuurlijk past ook de fanfare van Euterpe onder leiding van Jenny Thorissen haar programma aan het thema aan. Zij hebben onder andere muziek van Michael Jackson op het programma staan en het stuk 'Skip the intro', met een hoofdrol voor de slagwerkers van de fanfare.

Met de donateurskaart wordt kans gemaakt om een mooie levensmiddelenmand te winnen. De adviescommissie organiseert weer de inmiddels bekende verkoop van de vogeltaarten. De toegang is gratis.