Winter Montmartre markt in Doesburg. Foto: Carlo Stevering
Winter Montmartre markt in Doesburg. Foto: Carlo Stevering

Winter Montmartre Markt

DOESBURG - Zondag 17 november wordt er een speciale Winter Montmartre markt georganiseerd. De zes zomeredities van de Montmartre markten afgelopen zomer waren een groot succes. De Winter Montmartre markt is in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat van 11.00 tot 16.30 uur.

De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markt staan leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de kerst.

Historisch
centrum van
Doesburg in
Franse sferen

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten om te luisteren naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette.
Volgend jaar gaat de Montmartre markt het vijfde seizoen in en wel op de laatste zondagen van april, mei, juni, juli, augustus en september.


info@henksteinvoort.nl