CV De Blauwe Snep seniorenmiddag en prinsenwissel

DREMPT - Het carnavalsseizoen is alweer in aantocht en dat betekent dat CV De Blauwe Snep het programma voor het nieuwe seizoen weer rond heeft.

Zaterdag 16 november wordt het seizoen afgetrapt om 14.11 uur, met de welbekende seniorenmiddag. Dit is altijd een leuke en gezellige middag vol vertier en vermaak. Zo zal de middag bol staan van de lokale artiesten en zal de muzikale invulling worden gedaan door Wilco en de zwoagers. Bij velen wel bekend. Ook is er in de pauze een verloting met diverse leuke prijzen, dus waag een gokje om met iets moois naar huis te kunnen gaan. Kom op tijd, want zoals elk jaar zal de zaal al ruim voor het begin van de middag vol lopen.

Het Sneppennest zal die avond vanaf 20.41 uur in het teken staan van de prinsenwissel. Eerst zal de Jeugdprins of -prinses bekend worden gemaakt en zijn of haar opwachting maken, om het komende jaar te regeren over junior Sneppendorp. Wie zal de opvolg(st)er worden van onze huidige Prinses Daphne?
Na deze bekendmaking, gaat de feestgangers zich opmaken voor de bekendmaking van de nieuwe prins of prinses voor het komende carnavalsseizoen. Wie volgt Prins Mick op? Er zijn al aanwijzingen in omloop, om zo de tongen een beetje los te maken en mensen te laten speculeren wie het dit jaar weer zal zijn. De avond wordt voorzien door zanger Geen Stempel, zet een stempel op elk feest.

Kom op tijd, maak het mee. Of zoals de leus van Prins Mick gaat; Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist.