Pub-quizzen met 60-plussers en senioren

DREMPT/HUMMELO/KEPPEL - Voor alle senioren en 60-plussers in de omgeving van Hummelo, Keppel en Drempt die van quizzen houden, wordt er nu een echte pub-quiz georganiseerd op donderdag 14 november en donderdag 12 december in het Dorpshuis Voor-Drempt aan de Kerkstraat 86. Aanvang 14.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur.

Veel jongeren en verenigingen organiseren al jaren zo'n quiz. Ouderen zeggen dan vaak: 'dat is niets voor ons'. Maar de ouderenvereniging van KBO/PCOB heeft de stoute schoenen aan getrokken en ook enkele quiz-middagen georganiseerd. In een rustige omgeving kan iedereen aan zo'n spelletje meedoen. Of je nu oud of jong bent, je moet je brein blijven trainen.

Deelnemen kan met groepen van maximaal zes personen. Om deel te nemen, meldt dan als groep aan en verzin een leuke naam. Wie het niet ziet zitten om een groep te vormen, kan ook alleen naar het Dorpshuis komen. Ter plekke kunnen dan nog groepjes gevormd worden. Maar ook als toeschouwer om te zien hoe een pub-quiz werkt, is iedereen welkom.
Spelregels worden aan het begin van de middag uitgelegd. Van iedere deelnemer wordt 1 euro gevraagd voor de onkosten. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Om aan te melden, bel 0313-472550 of mail hakvoortgma@gmail.com.