Eerlijk duurt het kortst! van Thijs Kemperink. Foto: PR
Eerlijk duurt het kortst! van Thijs Kemperink. Foto: PR

Try-out: 'Eerlijk duurt het kortst'

HUMMELO - Eerlijk duurt het kortst! is de titel van de nieuwe voorstelling van Thijs Kemperink. Op zondagmiddag 20 oktober staat de Twentse cabaretier op de planken van het Hummelose theater: de multifunctionele kerk. De voorstelling is nog in de try-out fase, in februari vindt de première plaats. Om 14.30 uur is de zaal open, aanvang 15.00 uur.

Thijs Kemperink is een graag geziene gast op de Theaterweide van de Zwarte Cross. Ook is hij bekend van 'Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers', het collectief dat hij vormt samen met André Manuel en Ernest Beuving.
In 2017 bracht Thijs zijn show 'Bonje' in de kerk. En mét succes! Met zijn grote vertelkracht, authentieke persoonlijkheid en programma's over alledaagse thema's verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Maar kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Thijs twijfelt. Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Kaarten in de voorverkoop via mail: bestellen@dorpshuishummelo.nl en bij Spar Hummelo.