Kinder- en Tienerkledingbeurs

DREMPT - Op zaterdag 5 oktober is er van 10.00 tot 12.00 uur een kinder- en tienerkledingbeurs voor het najaar en de winter in Drempt. Het is ook mogelijk om eigen kleren aan te bieden voor de verkoop, de medewerkers van de kledingbank verkopen dan de kleding.

De niet verkochte kleding kan men achterlaten. Dit wordt dan opgehaald door Kledingbank Montferland zodat het toch een goede bestemming krijgt. Naast kleding, spelletjes en boeken kan er ook ander tweedehands speelgoed ingebracht worden, mits het natuurlijk compleet en in goede conditie is. Voor vragen kan men mailen naar kinderkledingbeursdrempt@gmail.com. "Met 25 procent van de verkoopprijs steunen wij wederom de stichting Barmuja, zij financieren diverse projecten in Ethiopiƫ. Per betalende klant wordt slechts 1 euro in rekening gebracht voor het goede doel. Let op: er kan niet gepind worden dus neem wat cash mee en kom gezellig shoppen", zegt de organisatie.

Vrijwilligers gezocht
Om dit evenement volgend jaar ook nog weer te organiseren is er wel hulp van nieuwe vrijwilligers nodig. De vrijwilligers zorgen ervoor dat alles vooraf in de rekken wordt gehangen, helpen bij de beurs en nadien wordt er opgeruimd.

De locatie van de beurs is dorpshuis te Drempt, kerkstraat 89. Voor de spelregels kan men naar de website gaan.


kinder-tiener.kledingbeurs-drempt.nl