Duo 'Een en Ander', Anita Oldenhave en Erik Knoef. Foto: PR
Duo 'Een en Ander', Anita Oldenhave en Erik Knoef. Foto: PR

Platform Welzijnsorganisaties Zelhem verzorgt Dag van de Ouderen

ZELHEM - Op vrijdag 4 oktober organiseert het Platform Welzijnsorganisaties Zelhem evenals vorig jaar de 'Dag van de Ouderen'. Een ieder wordt van harte uitgenodigd voor een gezellige middag bij Het Witte Paard een de Ruurloseweg 1 te Zelhem. De inloop is vanaf 15.30 uur tot circa 18.00 uur.

Naast een hapje en drankje is er voldoende ruimte om gezellig bij te praten en vindt er een optreden plaats van het duo 'Een en Ander', gevormd door Erik Knoef en Anita Oldenhave. Hun veelzijdige programma is een mix van conferences, gedichtjes, verhaaltjes en liedjes. Al met al een programma met herkenbare muziek een hoog meezing gehalte en het gebruik van diverse instrumenten.

De kosten voor deze middag bedragen 5 euro per persoon. Aanmelden kan telefonisch: 06-22566184, via mail info@welzijnzelhem.nl of het inloopspreekuur op de Oranjehof op maandag van 13.00 tot 14.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur.

De dag van de Ouderen wordt georganiseerd door het Platform Welzijnsorganisaties Zelhem/Halle. Hierin zijn vertegenwoordigd: De Zonnebloem, Rode Kruis, Groene Kruis, Diaconie Lambertikerk, Diaconie Kerk Halle, De Boerderij St. Noodhulp, St. Welzijn Zelhem, St. Present en Museum Smedekinck.