Koningin Charlotte van Vliet Volksfeest Keppel en Eldrik 2019. Foto: PR
Koningin Charlotte van Vliet Volksfeest Keppel en Eldrik 2019. Foto: PR Foto:

Keppel en Eldriks Volksfeest
onverwacht zonovergoten

KEPPEL/ELDRIK - Het 124e Volksfeest in Keppel en Eldrik was dit weekend weer een prachtig spektakel. Onverwacht zonnig en droog, met een swingende vrijdag en een prachtige zaterdag. Hoogtepunten waren zonder meer de zeskamp in het Hessenbad, de optocht en de nieuwe Koningin Charlotte van Vliet die zaterdag de vogel naar beneden haalde.

Met veel (oud-)dorpsgenoten werd weer een mooi feest neergezet. De vrijdagavond ging van start met de zeskamp waar twaalf teams te water en op het land tegen elkaar streden. Er werd fanatiek 'gevochten' om de eer die uiteindelijk in de tent werd gewonnen door het team 'Badeentjes 2.0'. Met een combinatie van muziek en voetbal werd de avond in de late uurtjes swingend afgesloten.

De zaterdag startte in Laag Keppel met de optocht. Onder toeziend oog van wethouder Paul Hofman werd het eerste paaltje geslagen en trok een bonte groep door de straten van Laag- en Hoog Keppel. Het vogelschieten was kort maar krachtig met een prachtige koningin als resultaat. Het mooie weer zorgde voor veel spelplezier bij het ringsteken, biercurling, kruisboogschieten en lepeltjeschieten.

Een ontspannen feestavond, afgesloten met spectaculair vuurwerk, maakte een mooi einde aan het 124e Volksfeest in Keppel en Eldrik. Op naar 125 jaar!

Optocht Volksfeest Keppel. Foto: PR