Biljarters in het nieuw. Foto: Jan Heusinkveld
Biljarters in het nieuw. Foto: Jan Heusinkveld Foto:

Biljartvereniging De Nieuwe Rosegaar in het nieuw

HALLE - Na jaren in het zwart te hebben gespeeld, spelen de leden van Biljartvereniging De Nieuwe Rosegaar uit Halle de komende jaren in het blauw. De nieuwe overhemden zijn mogelijk gemaakt door sponsoren.

Aannemersbedrijf Scheffer, Seegers aanhangers uit Halle en Burghart Techniek uit Zelhem stonden hier garant voor, die zelf ook lid zijn en een zeer verdienstelijk potje meespelen in de competitie van de KNBB District Doetinchem. Ronny Scheers was de organisator hiervan en hij bedankte de sponsoren, de dames ontvingen een bloemetje. Drie leden konden helaas niet aanwezig zijn.


Nieuw tenue voor vriendenfietsgroep

VELSWIJK - De Vriendenfietsgroep uit de Velswijk (en omstreken) is al een kleine 25 jaar actief als recreatieve mountainbikers. Elk weekend wordt er in de mooie Achterhoek een tocht gereden over voornamelijk onverharde paden en door de bossen. Halverwege wordt er steevast koffie met appelgebak genuttigd en nadien een biertje op de goede afloop. Eenmaal per jaar wordt er een lang weekend georganiseerd, waarbij plezier en de vriendschap voorop staan. Dit jaar werd er voor de 22ste keer in en rondom het Duitse plaatsje Selm een aantal tochten verreden. Voorafgaand werden de fietsers voorzien van nieuwe fietskleding door een tweetal sponsoren: Van Slingerland Tweewielers uit de Keijenborg en Hofstra Technische Ondersteuning uit de Velswijk.


Geef aan de collectant tijdens de Nierstichting collecte

HALLE - Ruim 60.000 vrijwilligers collecteren van 15 tot en met 21 september in heel Nederland tijdens de collecteweek van de Nierstichting. Ook in en rond Zelhem, Halle en de Velswijk gaan veel enthousiaste collectanten op pad. Alle bijdragen helpen om het welzijn van nierpatiƫnten te verbeteren. En dat is hard nodig, want leven met een nierziekte beperkt je enorm. Daarom gaat de Nierstichting door totdat elke nierpatiƫnt de vrijheid heeft om gewoon te kunnen leven.

Foto: PR