De open dag net Guus de Zebra en een duel tegen het Spaanse Osasuna. Foto: AchterhoekFoto/Henk den Brok
De open dag net Guus de Zebra en een duel tegen het Spaanse Osasuna. Foto: AchterhoekFoto/Henk den Brok Foto:

Open dag De Graafschap met gratis
duel tegen Osasuna

DOETINCHEM - De traditionele Open Dag van De Graafschap vindt dit jaar plaats op zondag 4 augustus, een kleine week voordat de competitie begint. De poorten van Stadion De Vijverberg zijn geopend vanaf 13.30 uur. De grote parkeerplaats voor het stadion verandert die middag in een blauw-witte zee en natuurlijk zijn er tal van activiteiten te beleven.

Het podium op de parkeerplaats staat in het teken van een leuk en gevarieerd programma en ook op het plein is voldoende vermaak, voor jong én oud. De spelers en stafleden van de Superboeren zijn tussen 14.30 en 15.30 uur buiten te vinden, zodat de fans op de foto kunnen met hun helden. En een handtekening scoren op de speciale handtekeningenkaart.
Tijdens de Open Dag staan er diverse stands op het plein voor het stadion, waaronder een verkooppunt met de nieuwe wedstrijdkleding van De Graafschap. Ook zijn er verschillende merchandise-artikelen verkrijgbaar. Het stadionplein is verder gevuld met onder meer levend tafelvoetbal, Dikke Bertha (snelheidschieten) en een Superboertjes-kraam. De eSporter van de club, Mike, is ook aanwezig en speelt een potje FIFA tegen bezoekers. DJ Angelo en Tinus zorgen voor de muzikale omlijsting.

Osasuna
Om 17.00 uur begint de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Osasuna, deze is gratis te bezoeken. Kort voor de aftrap is op het veld de spelerspresentatie.
Er is voldoende eten en drinken verkrijgbaar, bij meerdere punten op de parkeerplaats. Vanaf 16.00 uur gaan de poorten op het plein bij de supporterskantine open, waar de bar en foodtruck geopend zullen zijn. In de rust en na afloop kan men een drankje en/of hapje verkrijgen op P1, maar ook op het plein bij de supporterskantine.