Ook deze keer stellen diverse agrarische en aanverwante bedrijven hun bedrijf open. Foto: PR
Ook deze keer stellen diverse agrarische en aanverwante bedrijven hun bedrijf open. Foto: PR Foto:

Fiets de Boer op in Halle

HALLE - Op woensdag 7 augustus wordt er een fietstocht georganiseerd door de mooie omgeving van Halle. De tocht is ook ongeveer 30/35 kilometer. Ook deze keer stellen diverse agrarische en aanverwante bedrijven hun bedrijf open. Er is ruimschoots gelegenheid om de bedrijven te bekijken. De start is tussen 10.00 en 12.00 uur bij Eetcafé De Woage aan de Dorpsstraat 21 in Halle.

Hier ontvangen deelnemers een routebeschrijving. Onderweg kan men genieten van de mooie bedrijven, de prachtige omgeving, een hapje en drankje en muziek. Tot slot zullen er ook weer diverse kramen opgesteld staan. De deelnemende bedrijven hebben hun deuren tot 16.00 uur opengesteld. Opgave voor de fietstocht is niet nodig. De organisatie van beide fietstochten is in handen van Stichting De Boer Op Zelhem-Halle en omgeving.

Voor informatie mail of bel.


bertusenrikie@gmail.com

0314 - 621 694


Kledingbank Zelhem

ZELHEM - De kledingbank aan de dr. Grashuisstraat 15 in Zelhem is zaterdag 27 juli van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Alles kost die dag 0,50 euro.


Montmartre Markt
Doesburg

DOESBURG - Op zondag 28 juli van 10.00 tot 17.00 uur wordt alweer de vierde Montmartre markt van het seizoen georganiseerd in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel in de Roggestraat en een gedeelte van de Veerpoortstraat.

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markt vindt men leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, vintage, zonnebloemen en boeken. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musettei.

De Montmartre markten worden dit jaar verder nog gehouden op: Zondag 25 augustus, zondag 29 september en zondag 17 november (Winter Montmartre). De markten vinden dan plaats tussen 10.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie via mail of zie de website.


info@henksteinvoort.nl

www.henksteinvoort.nl


De Heurne houdt
fietstocht

RUURLO - Buurtschap De Heurne houdt op zondag 4 augustus haar jaarlijkse fietstocht, van rond de 35 km. Deelname kost zeven euro per persoon, en dat is inclusief een warme hap halverwege de tocht. De start is tussen 11.00 uur en 11.30 uur bij familie Te Veldhuis aan de Tolhutterweg 23 In Ruurlo.

Ook deze keer stellen diverse agrarische en aanverwante bedrijven hun bedrijf open. Foto: PR