Deze dames behaalden hun snorkeldiploma. Foto: Kees de Lind van Wijngaarden
Deze dames behaalden hun snorkeldiploma. Foto: Kees de Lind van Wijngaarden Foto:

Afzwemmers Hessenbad behalen
diploma

HOOG KEPPEL - Om het bad voor sluiting te behoeden nam de Vereniging Hessenbad vorig jaar het beheer van het buitenbad in Hoog-Keppel over. Dit jaar wordt er ook weer zwemles gegeven. Voor diploma A, B en C, maar ook in snorkelen. En zwemles voor volwassenen. Vrijdag 12 juli werd er voor het eerst afgezwommen. Crismar Menkhorst verdiende het eerste A diploma dat de vereniging Hessenbad uitgaf. Noa, Lynn, Judith, Malu, Pien en Floor behaalden hun snorkeldiploma. Ook in de zomervakantie worden lessen gegeven voor diploma B en C, snorkelen, en voor volwassenen. Informatie via Sandra Huntink: 06 - 537 160 85.


Geef je op voor Zelhem Got Talent

Vervolg van voorpagina

ZELHEM - Zoals ieder jaar zijn er weer kramen met bijvoorbeeld tassen, sieraden, zonnebrillen, voetbalshirts, cd's en boeken. Ook een aantal lokale ondernemers staat op de braderie met een kraam, waaronder fietshuis Jansen. De kledingwinkels Puur Fashion, New Inch, Just Men en Just more zullen ook een selectie van hun kleding buiten verkopen. Er zijn dit jaar ook veel culinaire stands waar van alles te proeven is, van champignons tot ambachtelijk brood en van Vietnamese loempia's tot ambachtelijk ijs. En natuurlijk zijn de dansers van Wi'j Eren 't Olde er ook. Ze zullen weer druk in de weer zijn met het bakken van hun overheerlijke oliebollen. De Read Shop zorgt weer voor een extra leuk tintje aan de braderie door een gedeelte van de markt in te richten met een springkussen, tafels waaraan gekleurd kan worden en gezellige muziek.

Vorig jaar was er op de markt voor het eerst een kinderplaybackshow. Dit jaar zijn alle kinderen met een talent welkom bij Zelhem Got Talent. Dat kan natuurlijk playbacken zijn maar ook zingen, dansen of bijvoorbeeld goochelen. Tussen de optredens door zullen de kids van Aerofitt een spetterende dansshow verzorgen. Op het grasveld rondom de kerk is weer een kindervrijmarkt, deze wordt gehouden van 11.00 tot 14.00 uur en is bedoeld voor kinderen van de basisscholen. Verder is survivalvereniging Jan in 't Touw aanwezig op het Stationsplein met een tokkelbaan en een grote zandbak. Een aantal leden van de Jeugdsoos staat weer paraat om kinderen te schminken.
De dag wordt afgesloten door Q-music. Een dj van het populaire radiostation komt een wervelend feest maken in de stijl van de Foute Party van Q-music. Dat betekent veel bekende meezingers en een groot feest. Bezoekers worden ook uitgenodigd om zich fout te verkleden en lekker los te gaan op de muziek. Kinderen die zich nog willen aanmelden voor de Kindervrijmarkt of Zelhem Got Talent kunnen zich opgeven via de site van de zomerfeesten.


www.zelhemsezomerfeesten.nl