Bennie Jolink en Ferdi Jolij van Normaal. Foto: PR
Bennie Jolink en Ferdi Jolij van Normaal. Foto: PR

Fanclubweekend Normaal nog nooit zo snel uitverkocht

ZELHEM - Het Høkersweekend, het jaarlijkse feestje van de fanclub van Normaal, is uitverkocht. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat alle kaarten al zo vroeg over de toonbank gingen. Dit zal alles te maken hebben met het geplande optreden van Normaal op zondagmiddag.

'Het zal alles te maken hebben met het jubileumjaar van Het Anhangerschap'

Fanclub 'Het Anhangerschap' viert dit jaar z'n veertigste verjaardag. Bennie Jolink en zijn mannen treden nog enkel bij hoge uitzondering op, zo ook dit jaar op het Høkersweekend van de jubilerende fanclub. Voorzitter Henk Kelder: "Toen Normaal eerder dit jaar bekend maakte dat de band tijdens Hemelvaart zou spelen, heb ik meteen de stoute schoenen aangetrokken en Bennie Jolink benaderd voor het Høkersweekend. En eigenlijk was het heel snel rond allemaal. Het zal alles te maken hebben met ons veertigjarig jubileum. Normaal is een van de bands uit de nederpop met de grootste aanhang. Ik beschouw het optreden van Normaal dan ook maar als een cadeautje aan het legioen oh zo trouwe anhangers."

Het Høkersweekend wordt gehouden van 30 augustus tot en met 1 september bij café De Tol in Zelhem, de vroegere stamkroeg van legendarische band.