Feest in Heidehoek

ZELHEM/HEIDENHOEK - Zoals elk jaar is het ook in 2019 weer feest in de Heidenhoek. Na de oorlog ontstaan als eerste bevrijdingsfeest in de omgeving Zelhem, is buurtvereniging de Heidenhoek al 75 jaar springlevend. Hier gaat de vereniging niet zomaar aan voorbij en daarom heeft zij voor 28, 29 en 30 juni een programma samengesteld.

Vrijdagavond, na de receptie voor genodigden, gaan de zes vrolijke feestgangers van de De Paloma's voor een geweldig feest zorgen in de sfeervol aangeklede tent.
Zaterdag gaan ze verder met de kinderspelen, het vogelschieten en vanaf 21.00 uur zal de in de Achterhoek wereldbekende formatie De Bankdirecteuren het dak eraf spelen.
Zondagmiddag is het TK (tweede keer) weidevolleybal toernooi. Alle teams zijn al ingeschreven maar voor het aanmoedigen zoeken ze nog heel veel enthousiast publiek.

Dit jaar is er ook de mogelijkheid om Zelhem en omstreken vanuit de lucht te bekijken. Het bestuur verloot vijf plaatsen in een luchtballon. De loten hiervoor zijn verkrijgbaar in de feesttent.
Wie ook in is voor een gezellig feestje, wordt uitgenodigd om samen het glas te heffen.