Ruud Kampshoff, statutair bestuurder a.i. Markenheem, samen met de dames Ten Brinke en Huizinga en de heer Dekker. Foto: Monique Ploeger
Ruud Kampshoff, statutair bestuurder a.i. Markenheem, samen met de dames Ten Brinke en Huizinga en de heer Dekker. Foto: Monique Ploeger

Officiële opening De Zonnekamp

ZELHEM - Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei was het feest in Zelhem. Na tijdelijk in Doetinchem te hebben gewoond, zijn de bewoners van woonzorgcentrum De Zonnekamp sinds enkele maanden terug in Zelhem. En dat werd gevierd met een feestelijke dag en een officiƫle opening. Locoburgemeester Evert Blaauw verrichtte samen met de dames Ten Brinke en Huizinga en de heer Dekker onder toeziend oog van de bouwers, architect, medewerkers en bewoners de officiƫle opening.

Zaterdag was er een feestelijke familiedag met veel muziek, dans en hapjes en drankjes om met elkaar te vieren om weer terug te zijn in Zelhem.

De Zonnekamp is een eigentijds woonzorgcentrum dat het stralend middelpunt van Zelhem vormt. De Zonnekamp bestaat uit drie villa's in het groen. De twee geschakelde villa's hebben 48 appartementen voor kleinschalig wonen. De vrijstaande villa heeft 21 appartementen die geschikt zijn om in intensieve zorg te voorzien. In deze villa kan men ook terecht voor ontmoeting, een maaltijd en = dagactiviteit. De Zonnekamp heeft ook een belangrijke functie in de wijk; niet alleen de bewoners hebben hier hun thuis, ook wijkbewoners zijn welkom bij De Zonnekamp voor zorg- en servicediensten, en ontmoeting.