De accommodatie van SEV Zelhem met het kunstgras én beachveld was dit jaar gastheer van de jaarlijkse sportdag. Foto: PR
De accommodatie van SEV Zelhem met het kunstgras én beachveld was dit jaar gastheer van de jaarlijkse sportdag. Foto: PR Foto:

Zelhemse Sportdag laat zien wat je
samen van de grond kunt krijgen

ZELHEM - Alle kinderen van de basisscholen in Zelhem e.o. hadden een uitnodiging gekregen om op woensdag de 22ste mei naar de accommodatie van SEV Zelhem te komen. De accommodatie van de korfbalvereniging met het kunstgras én beachveld was dit jaar gastheer van de jaarlijkse sportdag.

In totaal zo'n 140 kinderen gaven gehoor aan de oproep en konden op deze zonnige woensdagmiddag volop aan het bewegen. Want niet alleen SEV gaf acte de présence, maar ook Zelos voetbal, Quintus handbal, Sparta volleybal, Dynamic gym, LTC Zelhem tennis en Jan in't Touw survival. Samen met de combinatiefunctionarissen en dankzij de inzet van de vele vrijwilligers van de zeven verenigingen konden de kinderen van alle sporten proeven. Hoewel het best een lange middag was met zeven sporten á 20 minuten, waren alle kinderen en de vrijwilligers erg enthousiast over het spelplezier. Mede door de goede verzorging van de barmedewerkers van SEV, die regelmatig met drinken rond gingen en zelfs een lekker ijsje in de pauze, is de middag omgevlogen. Na de afsluiting hebben alle kinderen een goody bag gekregen met daarin o.a. uitnodigingen om een aantal proeftrainingen te komen volgen bij de clubs.