Fietsen op Hemelvaartsdag

ZELHEM - Traditiegetrouw organiseert korfbalvereniging S.E.V. Zelhem op Hemelvaartsdag een prachtige fietstocht in de omgeving van Zelhem. Er is weer een mooie route uitgezet waarbij er keus is uit 30 km of 40 km. Starten kan tussen 10 en 11 uur vanaf het clubgebouw aan de Halseweg 31a in Zelhem. Kosten zijn 6 euro voor volwassenen en 3.50 euro voor kinderen. Uiteraard is de lunch inbegrepen.


Collecteweek voor het Cultuurfonds

ZELHEM - Chr. Harmonie Prinses Juliana collecteert in de week van 19 mei tot en met 25 mei in Zelhem voor het Prins Bernhard Cultuurfonds.

De Anjeractie is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De helft van de opbrengst gaat daarbij in de clubkas van de collecterende vereniging. Met de andere helft wordt cultuur en natuur in de regio ondersteund. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds ieder jaar meer dan 3.500 projecten ondersteunen: voor de aanschaf van instrumenten van de plaatselijke harmonie, voor de restauratie van historische schepen, of voor een cabaret- of muziekfestival in uw regio.