Hemelvaartfietstocht bij Coens Pannenkoekenhuus

VELSWIJK - Donderdag 30 mei, Hemelvaart, organiseert Biljartvereniging de Tapperij voor de achtste keer een Hemelvaartsfietstocht door het prachtige Achterhoeks landschap. De tocht kan elk jaar rekenen op grote deelname (meer dan 400 deelnemers vorig jaar).

Er zijn wederom drie routes uitgezet: de familieroute 30 km, een route van 45 km en voor de echte liefhebber 60 km. Tijdens de tocht zijn er diverse gelegenheden voor een koffie/thee of fris pauze. De deelnemers kunnen starten tussen 10:00 en 12:30 uur bij Coens Pannenkoekenhuus, Keijenborgseweg 27 in Velswijk. Deelname aan de fietstocht kost 4 euro. Aansluitend kan men gebruik maken van een overheerlijk warm- en koud buffet en ijs na voor volwassenen 12,50 euro p.p. Het buffet staat opgesteld vanaf 15.00 uur.


André en Joop op de Poëzieklinkplek

HUMMELO - Zanger en gitarist André van Gessel treedt zondag 26 mei as. samen met dichter Joop Boersma voor het voetlicht op de Poëzieklinkplek van de Kunstwandelroute Enghuizen in Hummelo. Het optreden vindt plaats van 14.30 tot 16.00 uur. De Poëzieklinkplek bevindt zich als houten mini-theater aan de wandelroute op 200 m van boerderij De Klevenhorst.