Opening Kunstgras SEV Zelhem. Foto: Michael Basten Fotografie
Opening Kunstgras SEV Zelhem. Foto: Michael Basten Fotografie

Nieuwe sportaccommodatie S.E.V. geopend

ZELHEM - Korfbalvereniging S.E.V. Zelhem opende op 13 april de vernieuwde sportaccommodatie. Zo zijn de gebouwen gerenoveerd en zijn een beach- en kunstgrasveld gerealiseerd. De heropening gebeurde allemaal onder aanwezigheid van de burgemeester van Bronckhorst, Marianne Besselink.

De opening en de feestelijke activiteiten begonnen rond half twee met de officiële opening van het kunstgrasveld. Dit werd gezamenlijk door de burgemeester en erelid Gert Somer verricht. Hierna ging een toernooi van start waarbij zowel leden als oud-leden deelnamen. Voor de allerkleinsten werd een kort speelschema op het beachkorfbalveld doorlopen. Onder het oog van vele toeschouwers en sponsoren waren zo de eerste wedstrijden op het kunstgras een feit. En het wisselende weer mocht de pret niet drukken.

Met de nieuwe accommodatie heeft S.E.V. Zelhem geïnvesteerd in de korfbalsport in Bronckhorst. Bij de vereniging is plaats voor jong en oud en voor fanatieke en recreatieve beoefening van sport en andere verenigingsactiviteiten.