Zomer Challenge LTC Zelhem

ZELHEM - Tennisvereniging LTC Zelhem biedt deze zomer tennis voor voetballers, volleyballers, korfballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Iedereen die kennis wil maken met tennis en sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden mei, juni, juli en augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers drie tennislessen van 1 uur (in een groep van 4 personen) onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn 60 euro per persoon. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging LTC Zelhem, Piesterinkdijk 9.

LTC Zelhem
LTC Zelhem is gelegen aan de Priesterinkdijk 9 in Zelhem. Het tennispark heeft vijf banen met als ondergrond Tennispro Vision (ook wel Smashcourt genoemd). Het is een soort kunstgravel waarop het hele jaar gespeeld kan worden. De banen zijn uitermate vriendelijk voor spieren en gewrichten. Naast de vijf banen is er een 'tennismuur' en een minibaan. In het clubgebouw zijn een bar en ruime kleedkamers te vinden. Naast het clubgebouw ligt een ruim terras.


0314-624301

info@ltczelhem.nl


Feestconcert Klevenhorst Hummelo

HUMMELO - Zondag 5 mei zal van 14.00 tot 17.00 uur Hot & Sweet een feestconcert geven op de Klevenhorst langs de kunstwandelroute van Hummelo. Ook niet wandelaars zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Het concert wordt tevens gegeven ter ere van het 10-jarig jubileum van de Achterommetjes.


Presentatie Hummelo in oorlogstijd

HUMMELO - In mei 2017 gaf Karl Lusink een indrukwekkende presentatie over Hummelo tijdens de Tweede Wereldoorlog. De avond was te kort, dus 2 mei om 20.00 uur is er een vervolg in het Dorpshuis Een nieuwe presentatie met verhalen die in 2017 niet verteld zijn.

Karl Lusink, amateurhistoricus uit Drempt,doet al meer dan dertig jaar doet hij onderzoek naar de Tweede Wereldoorlog in de voormalige Gemeente Hummelo en Keppel en in al die jaren heeft hij een schat aan informatie en materiaal verzameld. Tijdens de presentatie op donderdag 2 mei doet hij hier een greep uit. Het belooft een interessante presentatie te worden met veel wetenswaardigheden en onbekende foto's. Mocht u in 2017 de presentatie ook hebben bezocht, dan kunt u gerust weer komen, want alle verhalen waar de avond twee jaar geleden te kort voor was, komen nu aan bod. Twee jaar geleden was de kerk uitverkocht, wacht dus niet te lang met het kopen of bestellen van uw kaartje.

De lezing over WOII is interessant voor jong en oud. Kaarten à vijf euro zijn te koop bij de Spar en natuurlijk ook te reserveren via mail.


bestellen@dorpshuishummelo.nl