Vrijwilligersmiddag Noodhulp Zelhem

ZELHEM - Woensdag 17 april hield Noodhulp Zelhem haar jaarlijkse vrijwilligersmiddag. Meer dan zestig vrijwilligers kwamen bij elkaar bij de Bocht in Wolfersveen. De middag stond in het teken van ontmoeten, bijpraten en vieren dat Noodhulp al meer dan 45 jaar bestaat en dat er vijf jubilarissen gehuldigd werden.

Mevrouw J. Riemers en de heer P. Bisschop waren 12,5 jaar zeer actief als vrijwilliger. De heer G. Vorselman was 12,5 jaar penningmeester en mevrouw C. Beudel 12,5 jaar de stuwende kracht achter Noodhulp als coördinator. Bijzonder was het 40-jarig jubileum van mevrouw H. v.d. Linden. In 1978 (!) begonnen als vrijwilliger bij de Seniorensoos in IJzevoorde. Dit heeft zij met veel enthousiasme 25 jaar gedaan. En vanaf 2009 is ze vrijwilliger bij de Openhuiskameravonden.

De jubilarissen ontvingen een passend cadeau en een boeket bloemen. De middag werd afgesloten met een uitstekend verzorgd buffet.


Kledingbank Zelhem open op Koningsdag

ZELHEM - Op Koningsdag 27 april is de kledingbank Zelhem, Dr. Grashuisstraat 15, open van 10.00 tot 12.00 uur. Men kan dan kleding halen, kopen en brengen.

Op dit moment hangen de voorjaars- en zomerkleding in de rekken. Speciaal voor Koningsdag is er de actie 'Twee stuks kopen, derde gratis'. Kleding, schoenen en linnengoed (uiteraard schoon en heel) zijn van harte welkom om gebracht te worden.