Film over de kracht van liefde in een wereld vol waanzin

HALLE - Op donderdag 25 april zal in de Kerk in Halle, tijdens de bijeenkomst Ontmoeting en Inspiratie, de film 'La Vita è Bella' van Roberto Benigni worden vertoond. Aanvang 19.00 uur.

Het verhaal speelt zich af tussen 1939 en 1945. Guido wordt, omdat hij een jood is, samen met zijn zoon naar een concentratiekamp gedeporteerd. Omdat de levensomstandigheden in het kamp erbarmelijk zijn, is Guido vastbesloten zijn zoontje tegen alles en iedereen te beschermen. Hij slaagt erin zijn angst te overwinnen en zijn gevoel voor humor te laten zegevieren. Tegen iedereen die het wil horen vertelt hij dat het leven, ondanks alles, wondermooi is.

Leiding: ds. Kees van Dorp. Bijdrage onkosten 4 euro. Opgave bij Riekie Cancian: 0314 - 631 105 of 7025av14 @hetnet.nl


Popquiz met Tom
Blomberg in Café De Tol

ZELHEM - Op Goede Vrijdag, 19 april, vindt er een popquiz plaats in Café De Tol. De quiz staat onder leiding van Tom Blomberg. "Iedereen kan meedoen. De quiz is laagdrempelig en gegarandeerd gevarieerd", aldus de quizmaster. Aanvang: 20.30 uur.

Dankzij muziekfragmenten die voor vrijwel iedereen herkenbaar zijn. De titel komt altijd langs - dus dat punt is sowieso al binnen. Vier (van de in totaal zes) ronden hebben een eigen thema. De live-ronde wordt opgeluisterd door lokaal talent. Actuele trivia komt aan bod in de Masker Op? Masker Af!-ronde. Tijdens de pauzes gaat de HoesPoes langs alle tafels met een aantal verborgen LP-hoezen. Het tactisch inzetten van de Joker levert punten op die net het verschil kunnen maken. De drie beste teams wacht een prachtig pretpakket aan prijzen. Voor het op-één-na-laatste team is er, als troost, een proostprijs.

Iedereen kan meedoen. Kosten 3 euro per deelnemer. Max. vijf kandidaten per team. Van tevoren een tafel reserveren is wel zo handig: 0314 - 64 18 08.


www.cafedetol.nl