Carro Huntink en Maarten Oosterink. Foto: Liesbeth Spaansen
Carro Huntink en Maarten Oosterink. Foto: Liesbeth Spaansen

Binnenkort volgt een open dag aan de Brinkweg 48

Vervolg van voorpagina

ZELHEM - Caravan, Aanhanger & Service Achterhoek krijgt nu vorm, op de nieuwe locatie in Zelhem. Maarten werkt vooral achter de schermen, Carro zal in Zelhem meestal in de zaak aanwezig zijn. "Wij houden ons bezig met enerzijds in- en verkoop van caravans. We kunnen nu meer caravans op het terrein laten zien. Anderzijds kunnen we voor caravans, maar ook aanhangers het onderhoud en reparatie verzorgen. Voor eigenaren van aanhangers op vooral de zakelijke markt is het belangrijk om elk jaar een onderhoudsbeurtje te komen doen, die willen probleemloos rijden. In ons bedrijf is een vaste monteur aanwezig in de eigen werkplaats."

Alle uitgevoerde werkzaamheden gebeuren volgens de Bovag normen. "Veiligheid is belangrijk. We werken volgens de C.A.S.A. Veilig op weg checklist'."

Het bedrijf is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdags van 10.00 tot 15.00 uur en verder op afspraak. "De koffie staat klaar. We adviseren wel om vooraf even een belletje te doen of te mailen om teleurstellingen te voorkomen. Het zou jammer zijn als iemand uit Limburg hiernaartoe rijdt en de caravan van hun keuze is net verkocht."

Binnenkort zullen Maarten en Carro Open Huis houden aan de Brinkweg 48.

"Houd Facebook maar in de gaten."


Caravan, Aanhanger & Service Achterhoek, Brinkweg 48, 7021 BW Zelhem

0314-796007

verkoop@caravan-aanhanger.nl

www.caravan-aanhanger.nl

Facebook Caravan, Aanhanger & Service Achterhoek


HIPP en Simplify op Kunstwandelroute

HUMMELO - Het Instituut voor Praktische Poëzie (kortweg HIPP) treedt op 21 april samen met de dames van Simplify op tijdens de eerste zondag van de jubilerende Kunstwandelroute, die dit jaar voor de twintigste keer plaatsvindt, op het landgoed Enghuizen in Hummelo.

Edine Hiddink (zang) en Janneke Jolink (zang en gitaar) vormen samen Simplify. Ze zorgen op de Poëzieklinkplek van de Kunstwandelroute voor de muzikale noot tussen de poëzie van Bert Scheuter, Hans Mellendijk en Louis Radstaak. Dit drietal staat al sinds jaar bekend als HIPP. De optredens van Simplify en Hipp vinden plaats van 14.30 tot 16.00 uur. De Poëzieklinkplek bevindt zich aan de route op 200 m van boerderij De Klevenhorst, waar bij slecht weer naartoe uitgeweken wordt.

De Kunstwandelroute is te bezoeken van de eerste zondag van Pasen tot en met de eerste zondag van Pinksteren. Langs de 2,5 km lange wandeling over het landgoed staan zo'n 30 kunstwerken. De routebeschrijving annex catalogus van de Kunstwandelroute is voor 4 euro verkrijgbaar bij hotel 'de Gouden Karper' aan de Dorpsstraat 9 in Hummelo of bij café FF naar Steef, aan de Dorpsstraat 1. Deze locaties zijn tevens het begin- en eindpunt van de route.