Palmpasenoptocht Zelhem

ZELHEM - Op zondag 14 april om 14.00 uur vindt weer de jaarlijkse Palmpasenoptocht plaats, deze begint bij de koepel voor zwembad De Brink in Zelhem. Met een Palmpasenstok lopen mag, maar hoeft niet. De muzikale begeleiding is in handen van Harmonie Prinses Juliana. Tussendoor kunnen kinderen eieren zoeken en is er na afloop voor hen nog een chocoladeverrassing.

Dit alles is een hele oude Zelhemse traditie, georganiseerd door BO&Z (de ondernemersvereniging voor Zelhem en omgeving) in samenwerking met S.O.F., de jeugdsoos, muziekvereniging Pr. Juliana en Stichting Septemberfeesten.

In dit kader ontvangen alle basisschoolleerlingen van Zelhem een kleurplaat via de school. Dit jaar kunnen jullie de kleurplaat inleveren bij de paashaas tijdens de optocht. Geen kleurplaat ontvangen? Deze kunnen via de site uitgeprint worden. De paashaas zal daarna de mooiste kleurplaten uitkiezen en belonen met een leuk prijsje. De winnaars krijgen thuis bericht, dus vergeet niet naam en adresgegevens in te vullen op de achterkant van de kleurplaat.


www.bozelhem.nl