Beeld van de instuif van vorig jaar. Foto: PR
Beeld van de instuif van vorig jaar. Foto: PR Foto:

Voetbalinstuif kinderen bij zsv Zelos

Kinderen stimuleren om meer te bewegen en kennis te maken met de voetbalsport

ZELHEM - Kinderen stimuleren om meer te bewegen en kennis te maken met de voetbalsport. Om die reden verzorgt zsv Zelos op drie woensdagen in april een voetbalinstuif voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

Op sportpark de Pluimerskamp in Zelhem kunnen de jongens en meisjes onder deskundige leiding van de trainers deelnemen aan leuke voetbalspellen. De gratis instuiven zijn op 10, 17 en 24 april van 15.30 tot 16.45 uur. De laatste, die van 24 april, is tevens een speciale 'meidendag' met ook nog eens een leuke winactie voor het meisje dat de meeste vriendinnetjes meeneemt.

Als afsluiting van de serie instuifdagen is er op woensdag 1 mei van 15 tot 18 uur de jaarlijkse vriendjes- en vriendinnendag, met een verrassing voor alle deelnemers. Aan deze middag kan worden deelgenomen door alle kinderen (jongens en meisjes) die aan een van de instuifsessies hebben meegedaan, en alle leden van 4 tot en met 11 jaar uit de teams van zsv Zelos met hun vriendjes en vriendinnetjes. Meedoen kan door opgave tijdens de instuif bij de organisatoren. Aanmelden van kinderen die al bij Zelos voetballen gaat via de leiders van de teams. De inschrijving sluit als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Kinderen die belangstelling hebben voor de voetbalsport kunnen ook op de woensdagavond gratis en vrijblijvend kennis komen maken met Zelos. De trainingen zijn van 18.15 uur tot 19.30 uur. Voetballen en trainen bij de mini's (4 tot 6 jaar) bij Zelos is extra aantrekkelijk omdat voor kinderen in deze leeftijdscategorie de eerste competitiehelft geen contributie betaald hoeft te worden.

Meer informatie over Zelos op de website.


www.zsvzelos.nl