Een luchtopname van het S.E.V.-complex. Foto: DJI camera
Een luchtopname van het S.E.V.-complex. Foto: DJI camera Foto:

Alles nieuw of vernieuwd bij S.E.V. Zelhem

ZELHEM - De grote renovatie van de sportaccommodatie, waartoe de leden van korfbalvereniging S.E.V. eind vorig jaar op een ingelaste vergadering toe besloten, is vrijwel afgerond. De Zelhemse vereniging is trots op wat er allemaal is gerealiseerd en nodigt iedereen uit om bij de officiële opening, op zaterdag 13 april, een kijkje te komen nemen.

De renovatie behelsde onder meer de vervanging van het dak van het clubhuis met daarbij het afvoeren van asbest, het vernieuwen van de daken van de kleedlokalen en het plaatsen van een zonnepanelensysteem. Ook de aanleg van een beachkorfbalveld is gerealiseerd. Dit is een korfbalvariant die met name in de zomermaanden meer en meer aan populariteit wint door inzet van kleinere teams en kortere wedstrijden. Het is zeker een spelvorm om gedurende de zomermaanden de conditie op peil te houden. De grootste investering werd echter gedaan in de aanleg van een kunstgrasveld. Korfbalvereniging S.E.V. Zelhem realiseert hiermee één van haar doelstellingen; een moderne en vitale vereniging zijn. Vernieuwing en innovatie zijn daarbij belangrijke sleutels.

Begin dit jaar werd meteen gestart met de grote klus. En er is hard gewerkt, want de nieuwe accommodatie en met name het kunstgrasveld worden op 13 april om 13.30 uur officieel geopend, in aanwezigheid van burgemeester Marianne Besselink van Bronckhorst. Naast de feestelijke opening worden er tal van sportieve en gezellige activiteiten voor jong en oud georganiseerd waaronder, uiteraard, een aantal wedstrijden. De activiteiten vinden plaats van ongeveer 13.15 tot 16.00 uur.