Zwerfafval ruimen

HUMMELO, KEPPEL EN ELDRIK - Op zaterdagmorgen 23 maart staat koffie/thee klaar bij de Gouden Karper in Hummelo voor deelnemers aan de acties om Hummelo, Keppel, Eldrik en het buitengebied zoveel mogelijk te ontdoen van zwerfafval. De grote zaal is open vanaf 8.30 uur. Om 8.45 uur volgen de instructies en om 9.00 uur gaan de teams de wei in tot ongeveer 12.15 uur wanneer men weer bij de Gouden Karper verzamelt.

Om 12.30 uur is de uitreiking van de wisselbeker: De Geluksvogel voor de meest bizarre vondst van de dag. De acties worden afgesloten met een stamppotbuffet. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Henk Greven, Charles Lourens, Ineke Ruijsch en Henk ten Zijthoff.

Meedoen? In verband met de benodigde materialen en catering graag aanmelden via mail of telefoon.


zwerfvuilactieshummelo@outlook.com

0314 - 38 16 88


Horeca Voetbal Toernooi Zelhem

ZELHEM - Maandagavond 18 maart wordt het jaarlijkse Horeca Voetbal Toernooi Zelhem georganiseerd door De Groes (Eetcafé/Proeflokaal en AttraVerso) en Voetbalvereniging Zelhem. Teams (mix teams van heren en dames) van horeca etablissementen in en rond Zelhem zullen op die maandagavond de strijd aangaan om de Horeca Wisselbokaal van Zelhem.

Deelnemende teams zijn o.a. De Groes, Attraverso, De Smoks, Ellens, De Tol, De Bocht, Jansen&Jansen en De Vos. De wedstrijden worden gespeeld op het terrein van voetbalvereniging Zelhem en starten om circa 17.30 uur. De finale staat gepland om ongeveer 20.15 uur.

Direct na afloop van het toernooi 'de derde helft'; feest in de kantine van de Zelhem. Voor de deelnemende teams een krat bier en fles wijn (van De Klok / Grolsch) en een winterkostbuffet (aangeboden door Heerlijk Weerdje). Muzikale ondersteuning van het feest door DJ FiftyFifty (mogelijk gemaakt door Café de Tol). Supporters zijn die avond ook van harte welkom. De entree is gratis.


Vrouw Die Drinkt bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdag 13 maart zal 'Vrouw Die Drinkt' tussen 20.00 en 22.00 uur optreden in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal. Vrouw Die Drinkt is een Nederlandstalige band met rauwe zang, prachtige teksten, gitaar, drums, accordeon en bas. De bandleden noemen zichzelf 'de dichters van de Nederblues'.

LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan vanaf 20.30 uur via www.ideaal.org of via Facebook/Youtube.

Bands en artiesten die ook in live in het programma willen komen spelen, kunnen zich aanmelden via www.ideaal.org/live of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL.ORG, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.