Jubilarissen van de Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde. Foto: PR
Jubilarissen van de Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde. Foto: PR

Jubilarissen Wi'j Eren 't Olde

Zeven leden van Zelhemse dansgroep in het zonnetje gezet

ZELHEM - De jaarlijkse feestavond van de dansgroep is altijd een vrolijke avond met lekker eten en een mooie gelegenheid om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Deze keer werden Willemien en Gert Tuenter, Gerrie en Henk Luesink en Hennie ter Maat, Eef en Piet van Elst gehuldigd.

Willemien en Gert Tuenter die 12,5 jaar lid zijn, dansen met veel plezier en staan altijd klaar voor de vele werkzaamheden die bij een dansgroep horen. Gerrie en Henk Luesink en Hennie ter Maat zijn 25 jaar lid. Bij Gerrie en Henk mag altijd gebruik gemaakt worden van ruimtes voor het voorbereiden van het oliebollen bakken en voor bijeenkomsten.

Gerrie is al jarenlang de penningmeester van de dansgroep en Henk zorgt met de tractor voor het transport van meibomen en andere grote spullen. Hennie ter Maat beheert voor de dansgroep het magazijn van de kleding. Eef en Piet van Elst zijn al 30 jaar lid, de mooie buitenlandse reizen staan bij hen hoog in het vaandel.
Voorzitter Bennie Bannink had een mooie toespraak en daarna werden de jubilarissen in de bloemen werden gezet. Zo'n mooie avond onderstreept altijd weer de onderlinge band van de leden.

Meer informatie over Wi'j Eren 't Olde staat op de website.


www.wijerentolde.nl/