Bijeenkomst Longpunt Doetinchem

DOETINCHEM - Longpunt Doetinchem organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners op donderdag 14 maart een bijeenkomst. Ria Teunissen en Josine Breukink, wijkverpleegkundigen van Sensire bespreken het thema 'Wat kan een wijkverpleegkundige voor longpatiënten betekenen'. Verder praten trainer/coach patiëntencommunicatie van het Slingeland, Feike van Raaij en longarts Carl Kluge over het onderwerp 'Samen beslissen met de arts. Hoe doe je dat'. Tussen beide thema's zal een beweegmakelaar het bewegen door specifieke doelgroepen kort introduceren.

Omdat bij de bezoekers veel vragen met betrekking tot deze onderwerpen bestaan heeft het Longpunt voor het stellen van vragen ruim tijd ingepland. De bijeenkomst vindt van 15.30 tot 17.30 uur plaats in het auditorium van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem (Kruisbergseweg 25). De zaal is open om 15 uur en deelnemers worden verzocht geen luchtjes te gebruiken. Deelname is gratis, maar aanmelden verplicht, omdat er een maximum is aan het aantal bezoekers.

Meer informatie op onderstaande website en de facebookpagina van Longpunt Doetinchem. Aanmelden via e-mail doetinchem@longpunt.longfonds.nl of tel. 06 - 43486657 bij Jannie ter Vrugt.


http://gelderland.longfonds.nl