Een avond met een lach, een traan en veel prachtige liedjes van cabaretier TimZingt. Foto: PR
Een avond met een lach, een traan en veel prachtige liedjes van cabaretier TimZingt. Foto: PR Foto:

Liedjescabaret TimZingt in Nieuwe Dijkhuis

DOETINCHEM - Ontroerend goed liedjescabaret, dat is TimZingt. Met rake poëzie en scherpzinnige observaties verrast Tim van Wijngaarden op zaterdag 16 februari het publiek in het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. van Nispenstraat in Doetinchem.

TimZingt dompelt zijn publiek onder in een mix van hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret. Gewapend met ukelele, piano en gitaar staat hij garant voor een scherp en zinnig cabaret. In Het Nieuwe Dijkhuis haalt TimZingt hoogtepunten uit zijn theaterprogramma's van de afgelopen jaren en tovert hij mogelijk zelfs nieuwe inzichten en liedjes tevoorschijn. Over het lichtste licht, drijvende angst en zinkende liefde. Over groter groeien, de kerk en dat ongelooflijke geloof dat hem maar blijft boeien. Hij maakte vorig jaar jaar een uitgebreide tournee langs de Nederlandse schouwburgen met zijn laatste show 'Goed Verhaal', waar hij uitstekende kritieken op kreeg. TimZingt wordt wel eens gezien als de nar van christelijk Nederland, maar de praktijk wijst uit dat de cabaretier veel meer is dan dat. ,,Ik vloek niet en maak geen grappen over seks, dat vind ik veel te gemakkelijk. Er is zoveel meer om te lachen", liet hij weten.
De voorstelling begint om 20 uur. Tickets kosten in de voorverkoop via onderstaande website 15 euro, excl. 1,20 euro servicekosten, of op de avond zelf 17,50 euro aan de zaal.


www.hetnieuwedijkhuis.nl


Bridgen in zaal Den Bremer in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 7 februari was in zaal Den Bremer de vijfde en tevens laatste speelavond van de vierde ronde van de competitie van Bridgeclub Bronkhorst. De uitslag van deze speelavond was als volgt. Lijn A: gedeelde eerste plaats Marijke Hilderink en Emmy Stegeman alsmede Hennie van Druten en Gonnie Hulleman 62,08%, 3. An Wortel en Paul Niks 60,42%, Lijn B: 1. Aartje Bernards en Pop Grizell 66,29%, 2. Joop Rutten en Truus Mortier 59,38%, 3. Theo Damen en Theo Schut 56,77%. Lijn C: 1. Jasper de Ronde en Bert Nijenhuis 70,22%, 2. Ria Jansen en Rikie Scheers 56,15%, 3. Leni Lamers en Tiny Kleinreesink 55,83%. Op donderdag 14 februari is de volgende speeldag. Afmelden voor de volgende speeldag minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via tel. 06-25198329.